Trumps påståede samarbejde med Rusland - stadig ingen beviser

Posted in USA on Nov 06, 2017

Seneste udvikling i mainstream mediernes(MSM) historie omkring Trumps påståede samarbejde med Rusland, er at en af Trumps tidligere kampagne ledere er blevet anholdt, på anklager om brud af bank og føderale lobby love, som han skulle have forbrudt sig imod sammen med sin forretningspartner Rick Gates. Alt sammen for øvrigt fuldstændigt uden relation til Trump og de påståede kriminelle handlinger har fundet sted før 2016 valgkampen. Derudover har en tidligere frivillig og ulønnet kampagnemedarbejder for Trump, George Papadopoulos indrømmet at han fik et tilbud om hackede Hillary Clinton emails. Sagen er reelt set kun interessant, fordi at Papadopoulos tidligere har afgivet en anden forklaring og der er tale om falsk forklaring til FBI. Der heller ikke i denne sag, nogen beviser på at Trump har samarbejde med Rusland.

Så kommer sagen om Trumps handelsminister Wilbur Ross, som startede da de lækkede “paradise papers” fra advokatfirmaet Appleby blev offentliggjort. Her prøver medierne igen at skabe nye Trump historier. Det viser sig at Wilbur Ross har aktier i selskabet Navigator, som bl.a. sejler med russisk gas, til f.eks. Sverige. Og Navigator er medejer af skibet Sibur, som sejler i Østersøen. Ligeledes er Sibur medejet af et russisk selskab med samme navn. Og en af det russiske selskabs medejere er forretningsmanden Kirill Shamalov, som forøvrigt er gift med Putins datter. Og wupti, så fik medierne succes med at etablerede en kontakt til Rusland, som ifølge MSM en slags indikation på, at der er beviser for et samarbejde mellem Trump og russerne. Det hele er selvfølgeligt totalt nonsens, fordrejet og urelevant, da det ikke beviser noget som helst. Og det beviser slet ikke at Trump har samarbejdet med russerne i 2016 valgkampen, men alligevel er det en top historierne i medierne.

Det er endnu et forsøg på at fortsætte Hillary og Podesta (Hillarys kampagnechef) kampagnestrategi fra 2016 valgkampen, med den evindelig påstand om at Trump skulle samarbejdet med russerne. Clinton familien har forøvrigt selv samarbejdet med russerne om f.eks. Uran-One aftalen, som sikrede den korrupte Clinton Foundation millioner af dollars direkte fra russerne og Bill Clinton fik “kickback” fra rusland i form af 500.000 dollar for en tale. Denne sag, som foregik under Hillary Clintons tid som Secretary of State, er forøvrigt under rigtig “investigation”, modsat hele Trump historien. Selve salget af Uran One er fra og med oktober 2017 under undersøgelse af the United States House Permanent Select Committee on Intelligence. Så der er en markant større chance for at Hillary Clinton kommer i massive problemer, især når man tager alle hendes øvrige korruptionssager i betragtning, end der er for Trump. Og selvfølgelig skriver MSM ikke meget om dette, og de fleste almindelige mennesker ved ikke meget om det. Modsat ville bare den mindste undersøgelse af Trump blive blæst op i kæmpe dimensioner i alle medier, så igen kunne være i tvivl.

I juli måned kørte MSM en historie med at den kvindelig russiske advokat Natalia Veselnitskaya, som bl.a. har med adoptionssager at gøre, havde haft et møde med Trump Jr. og andre af Trumps folk i Trump Tower. Angiveligt skulle hun have tilbudt noget snavs på Hillary Clinton, men selve mødet førte ikke til noget og varede kun 20 minutter og omhandlede højst sandsynligt andre emner. Trump Jr. kaldte mødet for tidsspilde, men igen bliver historien blæst op af MSM, som om det er den rygende pistol, som beviser at Trump samarbejder med russerne. Men der er igen ikke nogen beviser og kort tid efter er det hele glemt og MSM er gået videre til de næste insuanisioner. Men prøv at se hvad danske medier tilbage i Juli skrev om den nu “glemte” Natalia Veselnitskaya sag:

TV2 nyheder “Nye afsløringer bliver 'game changer' for Trump”.

BT: “Trump-familien i kæmpe problemer efter afsløring: Her er svaret på de 4 spørgsmål, alle sidder tilbage med”.

Jyllands Posten: “Emails om russermøde styrker mistanke om, at Kreml hjalp Trump”

Og Berlingske som har opgivet at tænke selv, men i stedet citere direkte fra New York Times (USA’s førende venstrefløjs medie) i deres overskrift: “New York Times: Trumps søn vidste, at Putins regering stod bag møde om Clinton-oplysninger”.

Mon ikke sagen med George Papadopoulos og Wilbur Ross også snart går i glemmebogen, ligesom sagen omkring Natalia Veselnitskaya, og MSM finder nogle nye spændende og fantastiske historier om hvorledes Trump og hans folk er forbundet med Rusland.

Medier der er så vanvittigt uhæderlige og hvis medarbejdere endda lader det skinne igennem, at de arbejder for en venstreorienteret agenda. Et godt sted at få det bekræftet er hos Project Veritas (projectveritas.com), som filmer med skjult kamera de ansatte fra de store medier, som f.eks. CNN og afslører medarbejdernes biased holdninger, deres uhæderlighed og deres konsensus imod Trump.

Her er en gennemgang af CNN, som har været en af de største drivkræfter bag “russia collusion” historien.

  1. John Bonifield, senior producer hos CNN, indrømmer at der er direkte konflikt mellem den officielle CNN-fortælling og virkeligheden om at Trump har samarbejdet med Rusland, og at Rusland har forstyrret 2016-valget. Han bekræfter ligeledes at CNN personalet er ideologisk imod Trump , "Jeg ved, at mange mennesker som ikke kan lide ham, og de vil gerne se ham blive sparket ud af præsidentembedet …”

https://www.youtube.com/watch?v=jdP8TiKY8dE&t=318s

  1. Den kendte CNN studievært Van Jones bliver fanget af skjult kamera, hvor han udtaler: “hele ruslands historien er bare en nothing burger.”

https://www.youtube.com/watch?v=l2G360HrSAs

  1. Den nok mest forstyrrende video er Jimmy Carr, associate producer for CNN's New Day. Han indrømmer at CNN er fulstændigt på venstrefløjen.

https://www.youtube.com/watch?v=4dRGMME4VnM&t=14s

Videoerne giver mange eksempler på CNNs manipulation, og er på mange punkter banebrydende i og med at man klart får indtrykket af CNN kun består af venstreorienterede personligheder, som er villige til at gå meget langt i deres kamp mod Trump.