US mediernes 10 mest ydmygende øjeblikke i 2016

Posted on Dec 21, 2016

Her er US mediernes 10 mest ydmygende øjeblikke i 2016.

Se video https://news.grabien.com/story-montage-medias-10-most-mortifying-moments-2016


10. Efter Donald Trumps sejr ledte mange i medierne efter syndebukke. Men Comedy Centrals Samantha Bee gik længst ved skyde skylden på hvide mennesker for at "ødelægge" Amerika.
9. Hillary Clinton har notorisk undgået direkte spørgsmål fra pressen hele året. Så da Lester Holt blev en af de få til at "score" ved at sidde ned med fru Clinton, da var hans softball interview kun journalistisk ydmygende.
8. Cubas diktator døde i år og mange af USAs medier ... sørgede.
7. Måske ikke historisk vigtigt, men et særligt komisk tilfælde af mediers fejlbehandling opstod, da en fortryllet Andrea Mitchell åndeløst fortalte om den "magiske" aften hun havde på et Hillary Clinton rally.
6. David Brooks og David Corn fik på en eller anden måde forbundet prikker mellem Ted Cruz og Satan.
5. Efter terrorangrebet i Orlando, da spekulerede medierne over alle de ting der er gået galt og er problematiske, dog minus islamisk terrorisme.
4. Efter alligator snatching af et lille barn fra Disney World stranden - da er CNN Brooke Baldwin heldigvis så åndsnærværelse at bede en lokal dyre ekspert ... om hvad alligatoren tænkte.
3. På MSNBC blev Melissa Harris Perry bekymret for, at Flint, Mich., Kan blive Obamas ... Fugitive Slave Act?
2. Efter Orlando lavede mange progressive kongresmedlemmer en iscenesat sit-in på gulvet i Repræsentanternes Hus. Medierne var glade.
1. Hvis der var én ting medierne var helt sikker på i 2016, så var det ... Hillary Clintons uundgåelige jordskredssejr. Ups.

Se video https://news.grabien.com/story-montage-medias-10-most-mortifying-moments-2016