Mediekrigen

Posted on Dec 09, 2016

Mediekrigen

 

Det startede under den amerikanske valgkamp, hvor Hillary Clinton kommenterede på de alternative medier, som establishment I årevis har fortiet. Hvor hun udtalte at websites som tidligere havde 11.000 besøgende nu pludseligt har 11 millioner besøgende.

Establishment har fået meget sværere ved at skjule alle deres løgne end tidligere og derfor er de for første gang gået til modangreb, da de mærker nu presset fra de alternative medier. Under valgkampen blev det et problem for Hillary Clinton at de alternative medier I månedsvis havde boret I hendes helbredstilstand. Men så pludseligt og nærmeste helt samtidigt kom der en modreaktion fra Mainstream medierne, som tog Hillary Clinton I forsvar. Hun blev inviteret med i et primetime talkshow, hvor hun åbnede et glas syltede agurker, for at vise at hun stadig var frisk. Samt diverse andre studieværter gik til angreb på rygterne om hendes dårlige helbred, der blev fejet til side, som værende konspirations historier. Og så blev Hillary Clinton dårlig ved en mindehøjtidelighed for 11 september og blev slæbt ind I et køretøj. Alt sammen blev filmet og lagt på internettet og bekræftede dermed det, de alternative medier nærmest helt alene, havde rapporteret om I månedsvis.

Efter valgnederlaget I USA, da ser vi en ny tendens, hvor man forsøger at gå efter de alternative mediers økonomi. Strategien er at venstreorienterede nu pludseligt føler sig meget stødt over disse medier og tager kontakt til annoncørerne for at få dem til at stoppe med at købe reklamekampagner på de alternative mediers websites.

I USA har Kellogs givet efter for presset fra de politisk korrekte og er stoppet med at reklamere på Breitbart.com, som er det største alternative medie i USA. Breitbart.com har svaret igen med en underskrift indsamling imod Kellogs, hvor de opfordre brugerne til at droppe Kellogs produkter.

http://www.breitbart.com/dumpkelloggs

I England har Lego har reageret på en “Stop funding hate” kampagne og droppet reklamerne på Dailymail.co.uk, som er et stort engelsk medie, som ofte bringer de nyheder som mainstream medierne ikke bringer.

http://nyheder.tv2.dk/erhverv/2016-11-12-lego-dropper-samarbejde-med-britisk-avis

Og senest her i Danmark har Nordea droppet at reklamere på Denkorteavis.dk, med begrundelse om at de ikke kan stå inde for indholdet.

http://jyllands-posten.dk/kultur/ECE9212947/nordea-dropper-annoncer-hos-den-korte-avis-kan-ikke-staa-inde-for-indholdet

Det er tydeligt at venstrefløjen ikke har til sinds at tage debatten om de mange problemer der eksisterer omkring immigration og som optager mange almindelige mennesker. Men har nu i stedet erklæret krig imod de nye medier, ved systematisk at gå efter deres økonomi.