Las Vegas terrorist var en Demokrat

Posted in USA on Oct 03, 2017

Las Vegas terrorist var Demokrat, hvilket medierne ikke vil skrive. Mainstream medierne har igen travlt med at fordreje historien omkring et terrorangreb, hvilket er set tidligere, hvor de i meget lang tid ikke ønsker at skrive om de åbenlyse motiver, som ligger bag sådanne handlinger. Især fordi det ikke passer ind i deres egen venstredrejdede politiske verdensopfattelse. Tidligere har det været tilfældet ved islamisk terror, hvor angriberen ofte er blevet betegnet som syg eller forvirret, men hvor der reelt set har været tale om koldblodige terrorhandlinger. Denne gang forsøger de igen at forhindre den åbenlyse sammenhæng, som nu tegner sig, nemlig at angriberen var en Demokrat og tilhørte den amerikanske venstrefløj og motivet var at ramme generation Trump, så hårdt som muligt, da venstrefløjens had til Trump og hans tilhængere er enormt.

Der er stærke lighedsgrader til angrebet i Virgina den 14 juni 2017, hvor den 66 årige James Thomas Hodgkinson, medlem af det Demokratiske parti og politisk aktiv på den amerikanske venstrefløj, beskød en gruppe på 20-25 republikanske kongresmedlemmer. Både politisk og aldersmæssigt ligner James Thomas Hodgkinson og Las Vegas angriberen Stephen Paddock hinanden. De tilhører begge det man i USA kalder for "babyboomer" generationen, en generation der voksede op i sluttresserne og 70'erne og generelt var meget venstreorienterede. Denne gruppe af mennesker har altid været vant til at deres dagsorden, har været den herskende. Og efter at Trump er blevet præsident, så har de det pludseligt svært med, at deres dagsorden er under pres, og derfor griber de til vold.

At Stephen Paddock var Demokrat ignorer mainstream medierne, samt alle de små tegn og informationer, som peger på det åbenlyse politiske motiv, som ligger i at dræbe koncertgæsterne ved en country musik festival, som er et klart samlingspunkt for republikanere.