Hillary går ned i flammer, og det er på tide.

Posted in USA on Nov 04, 2017

Der er nu bevis for, at fortællingen om Trumps "russiske samarbejde" kun var en opfindelse, fremkaldt af Hillary og Podesta (Hillarys kampagne chef). Den var designet til at holde Trump væk fra Præsident embedet, og de korrupte medier var alt for ivrige efter at gentage løgnen. I otte lange måneder har vi været nødt til at udholde falske nyheder - selvom de ikke kunne bevise noget. Så meget for journalistisk integritet.

Den egentlige russiske samarbejdsvilje opstod i Clinton lejren. Clinton Foundation modtog millioner af dollars fra Rusland i bytte for 20 procent af amerikansk uran i Uran One-aftalen, fra Hillary Clintons tid som udenrigsminister. Bill Clinton modtog også "kickback" fra Putin, i form af et uhyrligt beløb på 500.000 dollars, for at holde en tale. Obama gjorde intet for at stoppe det og godkendte det.

Hillary og DNC(Demokraternes ledelse) betalte også millioner af dollars for et falsk russisk dossier på Trump (omhandlende luderbesøg og urinsex i Moskva). Og det var intet andet end uhyrlige løgne.

Alle skal holdes ansvarlige, fordi rapporten har vist sig at være helt falsk. Det stoppede ikke de almindelige medier, da de fortsætter deres jagt på Trump og vil det få en ende? Vil Mainstrem Medierne sende en undskylde til Trump? Sandsynligvis ikke.