Fire and Fury - Skrevet af citatfuskeren Michael Wolff

Posted in USA on Jan 05, 2018

En ny og meget omtalt bog "Fire and Fury", der omhandler Trumps første periode i det hvide hus, skrevet af Michael Wolff, er pludseligt blevet forside stof på alle aviser og tv netværk. Hvad medierne ikke fortæller, er at forfatterens noget blakkede personlighed, som tidligere har været i problemer med sandheden, da han mange gange tidligere er blevet beskyldt for at fabrikere citater.

Forfatteren har endda indrømmet, at han ikke er sikker på at alt i bogen er sandt, men at han har udvalgt mellem de ofte modstridende udlægninger og historier omkring hvad der er sket i det hvide hus, netop de udlægninger og historier, som han mener er sandheden.

Men medierne er fuldstændigt ukritiske overfor disse omstændigheder, da bogen i den grad vand på deres mølle. Istedet er de nu igang med at fremstille bogen, som en stor sandhed, og deres venstreorienterde vinkling af historien er åbenlys. Desværre har de færreste seere og læsere sat sig ind i tingene og påstandene om Trumps motiver og handlinger er nogle gange så absurde, at selvstændigt tænkende mennesker godt kan regne ud, at bogen er skrevet for at "please" mainstream medierne og at der ligger en kæmpe økonomiske gevinst forude til forfatteren, da alle mainstrem medier promovere bogen gratis, da de omtaler og bruger bogen i deres kamp imod Trump.

I bogen citeres f.eks. private samtaler mellem Trump og Melania Trump, samtaler som bogens forfatter umuligt kan have haft adgang til.

http://nordic.businessinsider.com/michael-wolff-note-says-he-doesnt-know-if-trump-book-is-all-true-2018-1?r=US&IR=T

https://www.washingtontimes.com/news/2018/jan/4/michael-wolffs-spotty-record-raises-questions-abou/