DR får massiv kritik efter ræverødt afsnit af Historien om Danmark
Posted in Kultur on Oct 23, 2017

DR's 10'ende afsnit af Historien om Danmark er ræverødt. Der er nu massiv kritik af DR's historie skrivning, hvor man efterhånden ikke længere kan være i tvivl om, at DR producerer rød kultur propaganda.

En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Heat and Technology bekræfter, at "Pausen" i den globale opvarmning er reel
Posted in Klima on Oct 11, 2017

En undersøgelse fra Scafetta et al., offentliggjort i International Journal of Heat and Technology bekræfter, at "Pausen" i den globale opvarmning er reel - og at "klimaændringer" er et meget mere sandsynligt resultatet af naturlige, konjunktursvingninger end menneskeskabte CO2-emissioner. Ligeledes kan man konkludere, at de brugte klimamodeller tager fejl, hvor perioden fra 2000 til 2016 kun viser en meget lille opvarning, som slet ikke er forudsagt at de brugte klimamodeller

Las Vegas terrorist var en Demokrat
Posted in USA on Oct 03, 2017

Mainstream medierne har igen travl med at fordreje historien omkring et terrorangreb, hvilket er set tidligere, hvor de i meget lang tid ikke ønsker at skrive om de åbenlyse motiver, som ligger bag sådanne handlinger. Især fordi det ikke passer ind i deres egen venstredrejde politiske verdensopfattelse.

Jyllandsposten viderebringer historier direkte fra den ekstreme venstrefløj i USA
Posted on Sep 26, 2017

Historien har dog sin oprindelse fra det venstre ekstreme Black Lives Matters, hvor et medlem af Black Lives Matters har fået sine 97 årige bedstefar til at knæle i for de sorte NLF spillere der protestere. Historien er fabrikeret af Black Lives Matters og spedes nu igennem alle mainstream medierne, selv det engang borgerlige jyllandsposten er med på denne venstreekstreme propaganda.