Politiken er ikke længere istand til at tænke selv, men skriver af fra manipulerende venstreorienteret medie
Posted in USA, Medier on Jan 18, 2018

Politiken kommer med en artikel, som er afskriv af det venstreorienterde New York Times. Politiken er ikke længere istand til at undersøge tingene selv ?

Fire and Fury - Skrevet af citatfuskeren Michael Wolff
Posted in USA on Jan 05, 2018

Fire and Fury er en ny anti-Trump bog skrevet af Michael Wolff. En forfatter med et meget blakket rygte og han kan nærmest betegnes som citat fusker. Men mainstream medierne render alle med historien, da det er vand på deres anti-Trump mølle. Forfatteren har endda erkendt, at han ikke kender sandheden, men at historierne i bogen er udvalgt af ham, som de historier han tror er den sande historie omkring hvad der sker i det hvide hus.

SOCIALT EKSPERIMENT VISER AT VENSTREORIENTEREDE ER MISINFORMERET ELLER HJERNEVASKEDE
Posted in Venstreorienterede on Dec 25, 2017

Vanvittig god video. I den venstreorienterede højborg New York, bliver folk adspurgt om hvad de syntes om Trumps nye skatte plan. De kan selvfølgelig ikke lide den. Derefter bliver de præsenteret for punkterne i Bernie Sanders skatteplan og de elsker den. Der er bare en hage ved historien, i virkeligheden blev de præsenteret for punkterne i Trumps skatteplan og da det tilsidst bliver afsløret for dem, så står de der i alt deres uvidenhed og fordumsfulde holdninger, som de har fået fra mainstream medierne og ser noget lange ud i ansigtet.

Venstre har løst problemerne med islam: "Flygtninge" skal sende på kursus
Posted in Immigration on Dec 21, 2017

Venstres kirke-, social- og indenrigsordfører, Carl Holst, foreslår nu, at alle flygtninge, der kommer til Danmark, skal have et kursus i danske værdier og kristendom.

Afrikaner slår 73-årig tysk kvinde ned, så hun er døden nær
Posted in Immigration on Dec 20, 2017

Video fra det hensynsløse overfald offentliggjort, hvor man kan se at afrikaneren daske rundt på gaden i Nürnberg iført underbukser, inden han pludseligt vender sig mod kvinden og først slår hende ned, derefter sparker hende mens hun ligger på jorden.

Lidt om demokrati – og hvad deraf følger
Posted in Immigration on Nov 09, 2017

Erik W. Guldager gennemgår Socialdemokratiets omfavnelse af indvandre, som kun ønsker at ydnytte velfærdssystemet og ikke bidrage. I en meget spændende artikel gennemgår han bl.a. udfra personlige erfaringer, hvordan situationen har rykket sig nærmere et mere uholdbart samfund.

Trumps påståede samarbejde med Rusland - stadig ingen beviser
Posted in USA on Nov 06, 2017

Vi kigger på de seneste påstande om Trumps samarbejde med russerne, og de er ligeså tynde og langt ude som de første af slagsen. De vil hurtigt blive glemt igen og mainstream medierne vil hurtigt komme op med nye. Og tilbage i den virkelige verden, så er det Hillary Clinton som undersøges af myndighederne (Uran-One aftalen undersøges af United States House Permanent Select Committee on Intelligence ). Og tilsidst et par youtube links, hvor man kan se de uhæderligt klamme journalister fra CNN blive optaget med skjult kamera og hængt godt ud.

Hillary går ned i flammer, og det er på tide.
Posted in USA on Nov 04, 2017

Den egentlige russiske samarbejdsvilje opstod i Clinton lejren. Clinton Foundation modtog millioner af dollars fra Rusland i bytte for 20 procent af det amerikansk uran i Uran One-aftalen, der opstod i Hillary Clitons tid som udenrigsminister. Bill Clinton modtog også "kickback" fra Putin, i form af et uhyrligt beløb på 500.000 dollars, for at holde en tale. Obama gjorde intet for at stoppe det og godkendte det.

DR får massiv kritik efter ræverødt afsnit af Historien om Danmark
Posted in Kultur on Oct 23, 2017

DR's 10'ende afsnit af Historien om Danmark er ræverødt. Der er nu massiv kritik af DR's historie skrivning, hvor man efterhånden ikke længere kan være i tvivl om, at DR producerer rød kultur propaganda.

En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Heat and Technology bekræfter, at "Pausen" i den globale opvarmning er reel
Posted in Klima on Oct 11, 2017

En undersøgelse fra Scafetta et al., offentliggjort i International Journal of Heat and Technology bekræfter, at "Pausen" i den globale opvarmning er reel - og at "klimaændringer" er et meget mere sandsynligt resultatet af naturlige, konjunktursvingninger end menneskeskabte CO2-emissioner. Ligeledes kan man konkludere, at de brugte klimamodeller tager fejl, hvor perioden fra 2000 til 2016 kun viser en meget lille opvarning, som slet ikke er forudsagt at de brugte klimamodeller